Bine ati venit pe site-ul Fabricadeiubire.ro!

Acest site, impreuna cu brandul Fabricadeiubire,ro, este proprietatea societatii FABRICA DE IUBIRE SRL, cu sediul în Timisoara, Strada Arhitect Ion Mincu 16, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/2179/28.07.2016, CUI 36367700, având un capital social de 200 Lei și titulară a contului în Lei: RO50INGB0000999906137395, deschis la ING, Sucursala Republicii – Timisoara.

Brandul este reprezentat de Gina Bocai, in calitate de administrator. Întregul conținut al site-ului este proprietatea FABRICA DE IUBIRE SRL.

Prețurile produselor sunt exprimate în Lei și nu includ TVA.
Costurile de transport atunci când sunt aplicabile*, nu sunt incluse în prețurile produselor și se vor achita separat.
Societatea își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate, fără nicio notificare prealabilă sau preaviz.

* Pentru comenzile mai mari de 500 Lei, livrarea este GRATUITĂ oriunde în țara, in aria de acoperire a Fan Courier.

Plata se poate face prin transfer bancar (OP, internet banking)
La livrare, produsele vor fi însoțite de factură, în conformitate cu legislația română în vigoare, si se va achita costul aferent transportului.
* Pentru livrarea produselor sub formă de cadou, direct persoanei căreia acestea i se adresează, plata se va putea face numai prin transfer bancar.

Livrarea produselor comandate se face prin curier..

Exceptie fac comenzile ce pot fi onorate personal in Timisoara sau alte orase unde este posibil acest lucru. In acest caz coletul va contine un bon fiscal sau o factura cu chitanta, in functie de situatie, iar plata se va face pe loc.

Costuri:

Pentru comenzile mai mari de 500 de Lei livrarea este GRATUITĂ.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică sau egală de 500 de Lei costul livrării este calculat in functie de zona in care locuiti si gramajul coletului.
În cazul zonelor aflate în afara ariei de acoperire a curierului, pot fi percepute taxe suplimentare care vă vor fi comunicate telefonic sau pe email înainte de confirmarea comenzii.
Costul final al transportului vă va fi comunicat telefonic odată cu confirmarea comenzii.

Returnarea produselor:

Produsele se pot returna doar in ambalajul original, fara sa fie deteriorate sau folosite, in termen de maxim 7 zile de la primirea lor. Contravaloarea produselor returnate se va efectua in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin transfer bancar.

Cheltuielile directe cauzate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur suma) vor fi suportate in totalitate de cumparator, iar returnarea acestora se va face folosind acelasi serviciu de curierat prin care au fost expediate produsele.

Modalități de comandă:

Aveti la dispoziție urmatoarele modalități de lansare a unei comenzii pe site-ul Fabricadeiubire.ro:

1. Online: direct de pe site, cu plata ramburs
2. Telefonic
, sunând la numărul: 0729 927 975
3. Email la contact@fabricadeiubire.ro
4. Facebook prin mesaj privat direct pe pagina FabricadeIubire.ro.

Societatea își rezervă dreptul de a-și selecta clientela!

Politica de confidențialitate:

Prin furnizarea informațiilor solicitate de către societate la lansarea unei comenzi, online, telefonic, prin email sau mesaj privat pe facebook, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele personale furnizate să fie prelucrate și păstrate de către societate.
Prin abonarea la newsletter vă dați acordul expres și neechivoc pentru primirea periodică a unor informații despre produsele comercializate de către societate, precum și despre eventualele promoții, noutăți sau concursuri organizate de către aceasta.
Pentru abonarea la newsletter vi se va solicita adresa de e-mail. Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: contact@fabricadeiubire.ro.

Promoții și concursuri:

Condițiile de desfășurare a promoțiilor și concursurilor organizate pe site sau pe pagina de Facebook sunt stabilite de către societate și vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului, newsletter-urilor sau paginii de facebook FabricadeIubire.ro.
Pot beneficia de promoții numai acele comenzi care respectă cu exactitate regulile stabilite și postate pe site sau pe pagina de Facebook de către societate și sunt înregistrate în intervalul de timp în care promoția este validă.
Promoțiile și concursurile se desfășoară pe perioade determinate și expiră automat la data stabilită de către societate. Ele pot fi întrerupte sau anulate în orice moment de către societate, fără vreo notificare prealabilă.

Dispoziții finale:

Toate produsele sunt oferite de societate cu condiția respectării prevederilor ”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.
Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile”  de mai sus.
Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului online FabricadeIubire.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.